A Securiton Kft jogelődje 1993-ban alakult, és 2007 tavaszától vált tulajdonosváltást követően a svájci Securitas (www.securitas.ch) csoport tagjává, mint a Securiton AG (www.securiton.com) hazai leányvállalata.

A Securiton Kft. profilja a különböző biztonságtechnikai berendezéseink és rendszereink alkalmazásának az oktatása, az általunk kidolgozott rendszerek és megoldások ismertetése, berendezéseink forgalmazása, rendszereink tervezése, valamint igény esetén ezek kivitelezése és karbantartása saját állandó munkatársakkal, illetve szakképzett partnereinkkel.

Vállalkozásunk kínálata átfogja az elektronikus jelzőrendszerek széles skáláját, elsősorban a célszerűséget, a használhatóságot és a minőséget szem előtt tartva, magas szintű szaktudással párosítva azokat.

Az általunk forgalmazott termékek és rendszerek az ismert minősítő intézetek (VdS, LPC, UL, ULC stb.) tanúsítványai mellett számos ISO minősítéssel is rendelkeznek. Igényes minőségű biztonsági rendszereinket elsődlegesen bankokban, pénzintézetekben, állami intézményekben, közigazgatási hivatalokban, sport és ipari objektumokban, raktárépületekben, logisztikai központokban, távközlési objektumokban, irodaházakban, szállodákban, magán- és állami rezidenciákban kerültek telepítésre hazai és nemzetközi szinten is.

Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt áll. Ha információra van szüksége, vagy nem talál egy terméket, úgy szívesen állunk rendelkezésére elérhetőségeinken hétköznaponként 7:30 és 17:00 között.

© 2011 Securiton Kft.
[IT]