Első sorban professzionális tűzjelző rendszereinkről, speciális érzékelőiinkről és videoanalitikai megoldásainkról vagyunk ismertek. Cégünk a svájci Securiton AG kizárólagos magyarországi képviseletét látja el.

Az alábbi, gyártó szerint felsorolt termékkategóriák között találja a cégünk által forgalmazott és telepített eszközöket. Minden esetben vállaljuk az eszközök és rendszerek szakszerű tervezését és telepítését, azok karbantartását és meghibásodás esetén a garanciális ügyintézést és az alkatrészellátást.

IRISYS

Angol cég, amely infravörös érzékelésen alapuló eszközöket gyárt.


Human Detector

Németországban gyártott eszköz, amely kiállításokon és vásárokon elhelyezett műtárgyak vagy járművek számára biztosít védelmet. Az eszköz képes bizonyos védett objektumok megközelítését is jelezni, így biztosítva magas fokú védelmet az értékes tárgyak számára.

Guardall

Angol cég, amely professzionális behatolásjelző rendszereket, beléptető rendszereket és érzékelőket gyárt. Mindezek mellett jelentős CCTV termékpalettával is rendelkezik. Számos olyan fejlesztéssel büszkélkedhet, amelyek döntően meghatározták a biztonságtechnikai ipar fejlődését.


Bieler+Lang

Német cég, amelyet 1967-ben alapítottak Achern-ben, és 1970 óta gyárt professzionális ipari gázérzékelő rendszereket. A cég ISO 9001, a TÜV Management Service, valamint ATEX minősítése és a több mint 40 éves tapasztalat a garancia a Bieler-Lang termékek állandó kiváló minőségére.


JVC

JVC, azaz Victor Company of Japan. Japán cég, amely rendkívül széles termékpalettájából cégünk a CCTV renszerek forgalmazásával foglalkozik első sorban.


LENEL

Az egyesült államokbeli Lenel Systems International Inc. a világ egyik vezető gyártója a biztonságtechnikai szoftverek és összetett rendszerek területén a kormányzati és nagyvállalati szektorban.


Geoquip

Angol cég, amelyet 1982-ben alapítottak azzal a céllal, hogy minőségi kültéri, első sorban kerítésvédelmi rendszereket gyártson.

Figyelem! Bár ezen oldalak és az adatlapok elkészítésénél legjobb tudásunk szerint jártunk el, az esetleges hibákért és pontatlanságokért sem a Gyártók, sem a Securiton Kft. nem vállal felelősséget. A változás jogát minden esetben fenntartjuk!

© 2011 Securiton Kft.
[IT]