IPS VideoManager - MSM

Az IPS VideoManager Multi Site Management (MSM) egy IP alapú szoftver, amely segítségével az önállóan működő IPS-NVR videomegfigyelő rendszerek egyetlen pontról felügyelhetőek. A szoftver lehetővé teszi végtelen számú rendszer központosított adminisztrációját, konfigurációját és vezérlését. Ezen felül összetett riasztás feldolgozást és teljes egészében integrált geo-referencia támogatást biztosít a legújabb 3D video technológiának köszönhetően. Mindezek a tulajdonságok lehetővé teszik a biztonsági központban való biztonságos kiépítést és működtetést.Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - kültéri érzékelés

Az IPS Kültéri érzékelés egy iLiDS megfelelőséggel rendelkező analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít a védett kültéri területre történő behatolás esetén. A szabadalmaztatott 3 zónás technológia lehetővé teszi a behatoló és a jogosult személy megkülönböztetését. Ezen felül a részletes beállításoknak köszönhetően tökéletesen a környezeti igényekhez szabható. Így lehetséges a behatolás jelzése még nehéz időjárási körülmények között is. A telepítés és a beállítás egyszerű, kimondottan kültéri alkalmazásra.Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - beltéri érzékelés

Az IPS Beltéri érzékelés egy intelligens analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít a védett területre történő behatolás esetén. A szoftver képes felismerni az objektum méretét, azonosítja az irányát, és képes számolni a perspektívával is. Lehetővé teszi a behatolás jelzését még rossz megvilágítás mellett is. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver kimondottan beltéri alkalmazásra készült.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - behatolás érzékelés

Az IPS Behatolás érzékelés egy intelligens analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít a védett kültéri területre történő behatolás esetén. A szabadalmaztatott 3 zónás technológia lehetővé teszi a behatoló és a jogosult személy megkülönböztetését. Ezen felül a részletes beállításoknak köszönhetően tökéletesen a környezeti igényekhez szabható. Így lehetséges a behatolás jelzése még nehéz időjárási körülmények között is. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftvermodul kimondottan kültéri alkalmazásra készült.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - elhagyott poggyász érzékelés

Az IPS Elhagyott poggyász érzékelés egy intelligens analitikai modul, amely képes érzékelni a beltéri területen a gyanús pottyászt. Felismeri az elhagyott táskákat és csomagokat és ellenőrzi, hogy mennyi ideje mozdulatlan a tárgy. A szoftver tökéletesen képes alkalmazkodni a megfigyelt környezethez. Ez a tulajdonsága alkalmassá teszi az elhagyott és így potenciálisan veszélyes poggyászok pontos érzékelésére még nagyforgalmú területeken is. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver kimondottan beltéri alkalmazásra készült.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - alagutak védelme

Az IPS Alagutak védelme egy intelligens analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít a védett vasúti szakaszban vagy alagútban észlelt gyanús viselkedés esetén. A szoftver képes felismerni a vonatokat és a lézengő személyeket, és azonosítja a graffitiző személyek tipikus mozdulatait. Lehetővé teszi a megbízható érzékelést még rossz megvilágítás mellett is. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver kimondottan beltéri alkalmazásra készült.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - festmények védelme

Az IPS Festmények védelme egy intelligens analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít a védett területen elhelyezett festmények eltávolítása esetén. A szoftver képes felismerni, ha a kiállítási falról eltávolították a festményt. Segítségével a lopás azonnal jelezhető a kiállítás vendégeinek megzavarása nélkül. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver kimondottan beltéri alkalmazásra készült.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - lézengés érzékelés

Az IPS Lézengés érzékelés egy intelligens analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít a védett területen észlelt lézengő személyek érzékelése esetén. A szabadalmaztatott 3 zónás technológia lehetővé teszi a gyanús mozdulatok észlelését. Ezen felül a részletes beállításoknak köszönhetően a szoftver tökéletesen a környezeti igényekhez szabható. Lehetővé teszi a lézengő személyek megbízható érzékelést még ,mostoha időjárási körülmények között is. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver kültéri és beltéri analitikára is alkalmazható.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - parkolási szabálytalanság érzékelés

Az IPS Parkolási szabálytalanság érzékelés egy intelligens analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít abban az esetben, ha egy jármű a tiltott helyen parkol. A szoftver képes elkülöníteni a haladási és a parkolási zónákat, felismeri az álló járművet, és ellenőrzi azt az időt, amíg az egy helyben áll. Ez lehetővé teszi a tiltott helyen történő parkolás jelzését. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftvermodul kimondottan kültéri alkalmazásra készült.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - személyiségi jogok védelme

Az IPS Személyiségi jogok védelme egy intelligens analitikai modul, amely a kamera által megfigyelt területen védi a személyiségi jogokat azzal, hogy elmossa a kijelölt területeket, a mozgó objektumokat, vagy szükség szerint a személyek arcát. A modul segítségével megvalósítható a hatályos, személyiségi jogokat védő törvényeknek megfelelő rendszer közterületeken és privát területeken egyaránt. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver beltéri és kültéri érzékelésre is felhasználható.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - kritikus fontosságú létesítmények védelme

Az IPS Kritikus fontosságú létesítmények védelme egy intelligens analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít a védett kültéri területre történő behatolás esetén különösen nagy biztonságot megkövetelő telepítéseknél. A szabadalmaztatott 3 zónás technológia lehetővé teszi a gyanús viselkedés jelzését, valamint a behatoló és a jogosult személy megkülönböztetését. Ezen felül a szoftver képes felismerni a kamera szabotázsát, és a részletes beállításoknak köszönhetően tökéletesen a környezeti igényekhez szabható. Így lehetséges a behatolás precíz jelzése és a kritikus fontosságú létesítmények védelme még nehéz időjárási körülmények között is. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftvermodul kimondottan kültéri alkalmazásra készült.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - tűz- és füstérzékelés

Az IPS Tűz- és füstérzékelés egy intelligens analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít zárt területekben vagy alagutakban tűz esetén. A szoftver képes felismerni és osztályozni a tűz jellemző jegyeit még annak elhatalmasodása előtt. Így lehetséges a tűz jelzése még nehéz környezeti körülmények között is. A szoftvermodul telepítése és a beállítása egyszerű, az kimondottan beltéri alkalmazásra készült.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - kamera védelem

Az IPS Kamera védelem egy intelligens analitikai modul, amely a kamera szabotázsát érzékeli (letakarás, elforgatás, festékkel történő lefújás, elvakítás és fókusz elállítás) és jelzi valós időben. A folyamatos kép analízissel képes ellenőrizni a kamera állapotát, és lehetővé teszi a legkiesebb beavatkozás jelzését is. Ez lehetővé teszi a legóvatosabb szabotázs kísérlet azonnali jelzését, ami nagy mértékben megnöveli az érzékelés biztonságát a megfigyelt területen. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver beltéri és kültéri érzékelésre is felhasználható.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - szabotázs érzékelés

Az IPS Szabotázs érzékelés egy intelligens analitikai modul, amely a kamera szabotázsát érzékeli (letakarás, elforgatás, festékkel történő lefújás) és jelzi valós időben. Képes felismerni az eltakarás formáját és körvonalát, és a kamera elmozdítását is. Ez lehetővé teszi a szabotázs azonnali jelzését, ami lényegesen megnöveli a megfigyelőrendszer biztonságát. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver beltéri és kültéri érzékelésre is felhasználható.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - mozgásérzékelés

Az IPS Mozgásérzékelés egy intelligens analitikai modul, amely a védett területen történő mozgást figyeli és jelzi. Képes felismerni a mozgó objektum méretét, és perspektivikusan megkülönbözteti azt. A modul jelzése felhasználható esemény indította video rögzítésre, amely jelentősen csökkentheti a megfigyelőrendszer sávszélesség és tárhely igényét. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver beltéri és kültéri érzékelésre is felhasználható.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - NVR

Az IPS VideoManager Network Video Recorder (NVR) egy IP alapú szoftver, amely segítségével egyszerveres videorögzítő rendszer építhető. 4-től 32 kameráig bővíthető, két megtekintővel (viewer) és egy klienssel (client). A moduláris felépítésnek köszönhetően a kiépített rendszer később tovább bővíthető egy átfogó, többhelyszínes video menedzsment rendszerré. A szoftverhez mindezek mellett video-analitikai modulok széles skálája elérhető.


Gyártói honlap: LINK
További részletek...
IPS VideoManager - 3D VMS

Az IPS VideoManager 3D Video Management System (3D VMS) egy IP alapú többszerveres szoftver georeferencia támogatással, és a legújabb 3D video technológiával. A szoftver végtelen számú kamerát és klienst képes kiszolgálni. Ezen felül számos hasznos és érdekes bővítménnyel egészíthető ki. A hatékony felépítés lehetővé teszi a hálózatba kapcsolást több rendszerrel, így felépítve egy többhelyszínes rendszert (MSM). A szoftverhez számos video-analitikai modul és szolgáltatás kapcsolható.
Gyártói honlap: LINK

További részletek...
IPS VideoManager - 3D műalkotás védelem

Az IPS 3D műalkotás védelem egy intelligens analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít a kiállítási területen elhelyezett műalkotások jogosulatlan megközelítése setén. A támogatott speciális „Time-of-Flight” kamerák támogatásával a szoftver meghatározza a védett terület 3D modelljét, és egy virtuális vitrint helyez el a szobrok vagy festmények körül. Ezzel a funkcióval a kiállítás látogatóinak nyugalmának megzavarása nélkül lehetséges érzékelni és jelezni a lopási kísérletet és a vandalizmust. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver kimondottan beltéri alkalmazásra készült.
Gyártói honlap: LINK

További részletek...
IPS VideoManager - Dome követő

Az IPS Dome követő egy intelligens analitikai modul a mozgatható (PTZ) kamerák valós idejű vezérléséhez. A szoftvermodul képes érzékelni és követni a mozgó objektumot a megfigyelt területen belül. A 3D georeferencia adatok használatával lehetővé teszi az intuitív PTZ kameravezérlést a kameraképen (fix vagy PTZ) vagy a helyszínrajzon egyetlen egérkattintással, így követve a riasztási objektumot több kamera képén keresztül (fix vagy PTZ). Ezzel a funkcióval lehetséges az egyszerű PTZ kamera működtetés még egy komplex megfigyelőrendszer esetében is. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver beltéri és kültéri érzékelésre is felhasználható.
Gyártói honlap: LINK

További részletek...
IPS VideoManager - Tömegközlekedés védelme

Az IPS Tömegközlekedés védelme egy intelligens analitikai modul, amely valós idejű jelzést biztosít a védett földfelszíni vagy föld alatti vasúti szakaszon potenciálisan veszélyes esetben. A szoftver képes felismerni a vonatokat és a személyeket, meghatározza azok helyzetét és viselkedését a platformon, és jelzi a síneken tartózkodó személyeket. Ezen funkciók lehetővé teszik a veszélyes helyzetek jelzését még rossz megvilágítás mellett is. A telepítés és a beállítás egyszerű, a szoftver kültéren és beltéren is alkalmazható.

Gyártói honlap: LINK
További részletek...
© 2011 Securiton Kft.
[IT]