A JVC, azaz Victor Company of Japan Japán cég, amely széles körben ismert híradástechnikai és szórakoztatótechnikai termékei által, de rendkívül széles termékpalettáján megtalálhatóak a filmfelvevő gépek és a professzionális CCTV renszerek is. Cégünk utóbbi forgalmazásával foglalkozik.

A ma leginkább JVC néven ismert céget még 1927-ben alapították "The Victor Talking Machine Company" néven azzal a céllal, hogy gramofonokat és rádiókat gyártson. Székhelye jelenleg Jokohamában található.
A cég hosszú ideje piacvezető az audiovizuális szektor hardver és szoftverfejlesztés terén. Nevéhez fűződik többek között az első Japánban fejlesztett televíziókészülék megalkotása és az első hordozható színes televízió és VHS rendszer. Rengeteg jól ismert és fontos szabadalom köszönhető a JVC-nek, elég ha megemlítjük példaként a sztereo hangrendszer kifejlesztését 1958-ban, vagy a VHS szabványt, amelyet 1976-ban mutattak be, és radikális változást eredményezett az iparágban. Napjainkban pedig a JVC úttörő szerepet töltött be a nagyfelbontású (HD) formátumok elterjesztésében.

Ahogyan a szórakoztató elektronikában és a híradástechnikában, úgy a zártláncú videorendszerek terén is a minőség és a megbízhatóság a JVC termékek legfontosabb jellemzője.

JVC termékcsaládok

A gyártó honlapja: LINK

© 2011 Securiton Kft.
[IT]