Monitor XL
A Guardall Monitor XL egy integrált beléptető- és behatolásjelző rendszer, amely lehetővé teszi a rendszer bővítését több Monitor XL központ hálózatba kapcsolását, és így hatalmas rendszerek kialakítását. A Monitor XL rendszer külön felügyeleti szoftverrel rendelkezik, amely támogatja a térképes megjelenítést és a videó rendszer integrálását is.
Egy Monitor XL központ maximum 256 bemenetet, 16 területet és akár 48 ajtót képes felügyelni. A központ memóriája bővíthető, és bővítéssel akár 64000 (!) felhasználót képes megkülönböztetni.
A központok összekapcsolásával kialakítható egy gigantikus méretű rendszer, amely képes kezelni akár 4000 területet, 64000 bemenetet, 32000 kimenetet, több mint 10000 ajtót és akár 1000 jogosultsági szintet.

A hatalmas rendszerméretnek köszönhetően a Monitor XL tulajdonképpen bárhol alkalmazható, de igazán előnyös oldalán a nagy méretű telepítések esetén mutatja meg. Így jellemző felhasználási területei:

  • Bevásárló- és szórakoztató központok
  • Irodaépületek
  • Kórházak
  • Közhivatalok
  • Kormányzati épületek
  • Repülőterek
  • Bankok és egyéb pénzintézetek

A Monitor XL központ vagy központok alkotta rendszer a Director szoftverrel felügyelhető és vezérelhető.


Gyártói honlap: LINK


További részletek...
Director
A Director egy felügyeleti szoftver, amely a Monitor XL beléptető- és behatolásjelző központból vagy központokból álló rendszer felügyeletére és vezérlésére szolgál.
A Director lehetőséget biztosít az események visszakeresésére, valós idejű megjelenítésére, a beléptető- és behatolásjelző funkciók számítógéppel történő vezérlésére, kódok és beléptető kártyák kiadására, stb. Lehetséges az eseményeket és a vezérléseket a telepítő által beállított térképen (alaprajzon) elvégezni, valamint lehetséges a videó rendszer integrálása is.

Gyártói honlap: LINK
További részletek...
© 2011 Securiton Kft.
[IT]